icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada es marca l’horitzó del 2030 per tenir estudis de Medicina, Psicologia i Dret i arribar a la xifra dels 1.500 estudiants universitaris

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, des del nou campus de l’àmbit de la salut, ha explicat que el gran objectiu universitari de la ciutat dels propers anys és impartir estudis de medicina, psicologia i dret, i amb aquesta ampliació arribar als 1.500 estudiants universitaris a la capital de l’Anoia.  Castells ha avançat que ja estan treballant amb la Universitat de Lleida per ampliar aquests estudis i fer realitat els objectius marcats.

En aquesta mateixa compareixença, acmpanyat de tot l’equip de govern, l’alcalde d’Igualada també ha comentat que a principis de l’any que ve es licitaran les obres per ampliar el campus universitari del Pla de la Massa. L’ampliació constarà de quatre noves aules de 50 estudiants.

Un altre dels grans objectius de la ciutat, segons Castells, és impulsar la construcció d’una residència d’estudiants, tenint present que dels 800 estudiants universitaris actuals, 565 són de fora.

Al mateix temps, Marc Castells ha explicat que de cara el mes de febrer es podran posar en marxa les instal·lacions del nou campus universitari de l’àmbit de la salut que acollirà a 500 alumnes. En el nou campus s’impartiran el grau d’infermeria, i el doble grau de Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia.

tornar_radioIgualada