icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada es presenta com a Capital de la Cultura Catalana amb més de 250 activitats pel primer quadrimestre i la revista Cultura Igualada

Igualada és la Capital de la Cultura Catalana aquest 2022 i es programen més de 250 activitats per aquest primer quadrimestre. La ciutat encara la capitalitat amb l’objectiu de projectar la ciutat, mostrar la cultura com un bé essencial i un pilar de cohesió social.

L’alcalde, Marc Castells, celebra començar l’any de la millor manera, inaugurant la nova sala de cinema i celebrant la cavalcada de Reis amb èxit.

També s’estrena la revista quadrimestral Cultura Igualada, on s’hi destaquen propostes com per exemple les Petites Biblioteques Lliures. Les dues primeres estan previstes pel març al barri de Fàtima i a l’abril al barri de Montserrat.

L’acte inaugural d’Igualada capital de la cultura catalana serà el dissabte 5 de febrer, a les 19.30 hores, a la Basílica de Santa Maria d’Igualada, amb el concert “El Llibre Vermell de Montserrat” amb La Capella Reial de Catalunya, Hesperion XXI i la direcció del mestre Jordi Savall.

L’acte inaugural també es retransmetrà en directe i amb entrada gratuïta al Igualada Fashion Lab. Aquest acte serà conduït per Jaume Radigales, professor universitari, investigador i crític musical.

Tota la informació sobre els actes previstos la podeu trobar a www.igualadaccc2022.cat.

tornar_radioIgualada