icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada es reivindica com a sostenible a l’exposició Operació Aigua del Museu de la Pell

El regidor de Sostenibilitat i Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, afirma que Igualada fa els deures en matèria de sostenibilitat. Vives apunta que això és gràcies a la conscienciació que tenen els vilatans i vilatanes, sent aquest un dels objectius que vol complir l’exposició Operació Aigua, que es pot visitar al Museu de la Pell d’Igualada fins al 14 de novembre.

En el marc de l’exposició, on es vol sensibilitzar sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d’aigua, i dels usos i abusos que en fem com a societat, el regidor de Sostenibilitat fa una crida a les poblacions que no estan connectades a la Llosa del Cavall a que ho facin, com ja va fer Igualada l’any 2019.

Aquesta mostra itinerant, organitzada per Aigua de RIGAT, s’inclou al Pacte Social que s’està promovent conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat.

L’exposició Operació Aigua està dirigida al públic general, però, especialment al familiar i escolar. En podeu trobar més informació a la web museupelligualada.cat.

tornar_radioIgualada