icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada esdevindrà en els propers anys una ciutat universitària amb 3 campus

Així ho ha assegurat l’alcalde de la capital de l’Anoia, Marc Castells, durant la inauguració del curs acadèmic del Campus Universitari Igualada-UdL. Segons Castells, en els propers 10 anys, Igualada disposarà de 3 campus universitaris, més d’un miler d’estudiants i un Hospital acreditat com a universitari. Castells ha explicat també que l’Hospital d’Igualada compleix tots els requisits per ser acreditat com a universitari i ha demanat que s’accelerin tots els tràmits per obtenir aquest reconeixement. Per la seva part, el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, ha mostrat el total suport de la UdL al campus universitari d’Igualada i ha anunciat que el curs vinent començarà a la ciutat un nou grau d’Administració i Direcció d’empreses.

La inauguració del curs acadèmic del Campus Universitari Igualada-UdL ha anat a càrrec de l’investigador mèdic, expert en sida, Bonaventura Clotet que ha fet una crida a apostar per la recerca com a eina de servei a la societat. L’acte ha tingut lloc aquest dijous, al migdia, a l’edifici de La Teneria d’Igualada, on s’hi imparteixen des d’aquest curs els estudis en Ciències de la Salut del campus igualadí.

El Campus Universitari Igualada-UdL ha engegat el curs 2019/2020 amb 372 alumnes i una oferta de quatre graus, un doble grau i dos màsters, en els àmbits de l’Enginyeria i les TIC, i les Ciències de la Salut.

tornar_radioIgualada