icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada estrena la Sala Petita de l’Ateneu Cinema amb l’objectiu d’arribar als 50.000 espectadors anuals

L’Ateneu Igualadí i l’Ajuntament d’Igualada han inaugurat, aquest diumenge a la tarda, amb una festa protagonitzada pels infants i per un dels personatges de “Charlie i la fàbrica de xocolata”, la nova sala de l’Ateneu Cinema. La Sala Petita, que ha estat possible gràcies a la donació de 200.000€ de Montserrat Domènech i Casellas a la ciutat, disposa de 47 localitats i ofereix les mateixes prestacions que la sala gran pel que fa a pantalla, so i butaques.

La presidenta de l’Ateneu Igualadí, Mireia Claret, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, han destacat que amb aquest nou espai volen que l’Ateneu Cinema arribi als 50.000 espectadors a l’any. Segons Claret, aquesta segona sala de l’Ateneu Cinema, que està situada just al costat de l’actual, els permetrà oferir una programació molt més variada i doblar el nombre de sessions. La Sala Petita de l’Ateneu Cinema compta amb els darrers avenços tecnològics, tant pel que fa el so, com pel que fa la imatge.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada ha assenyalat que aquesta nova sala ha d’ajudar també a aconseguir que la capital de l’Anoia esdevingui un centre comercial a cel obert.

Aquesta nova sala se suma a la que es va estrenar al desembre del 2016 i que ofereix 129 localitats.

tornar_radioIgualada