icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada i comarca mostren el condol i el rebuig a l’atemptat de Barcelona

L’Ajuntament d’Igualada ha convocat cinc minuts de silenci a les 12 del migdia d’avui, divendres, en solidaritat amb les víctimes de l’atemptat terrorista produït ahir, dijous, a Barcelona. L’alcalde, Marc Castells, ja va fer fer un tuit on expressava: Al costat de les víctimes de l’atemptat de Barcelona. Total rebuig a la violència i màxima confiança en les forces de seguretat. Les mostres de suport als familiars de les víctimes i el rebuig a l’atemptat es mostrarà  també amb altres minuts de silenci que es faran als municipis de la Conca d’Òdena. Avui a les 12 del migdia també s’aturarà l’activitat a Santa Margarida de Montbui, Òdena, Vilanova del Camí i Jorba. També se’n faran a Capellades, Masquefa, Piera, els Hostalets de Pierola, entre d’altres.

Per la seva part, l’Ajuntament de Capellades va decidir suspendre ahir el que havia de ser l’últim dia de la Festa Major. També als Hostalets de Pierola es van suspendre les activitats de la 40a Setmana de la Joventut.

L’esport igualadí, consternat

El món de l’esport igualadí també s’ha mostrat entristit i indignat amb l’atemptat d’ahir. En aquest sentit, l’entrenador de l’Igualada Hoquei Club, Ferran López va piular via twitter: Plorem per Barcelona… lluitem per la PAU al món. Ja n’hi ha prou! El Club Futbol Igualada també va expressar el seu sentiment en aquesta xarxa: Des del Club Futbol Igualada donem el nostre sincer condol a les víctimes i afectats de l’atemptat de Barcelona. El Club Bàsquet Igualada, per la seva part, va expressar: Tot el suport per les víctimes i els seus familiars. Ara, amb més força i convicció que mai, hem de mirar endavant. Igualment, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins El nostre suport i escalf a les víctimes de l’atemptat de Barcelona. I el nostre rebuig a les ments pertorbades que l’han comès. Molts més clubs esportius d’Igualada i de la comarca han expressat el seu condol a través de les xarxes socials.

tornar_radioIgualada