icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada i diferents municipis de l’Anoia acolliran, diumenge, una nova jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

L’Associació d’esclerosi Múltiple de la Comarca de l’Anoia organitza aquest diumenge, a diferents piscines de la comarca, una nova edició del Mulla’t. Les activitats començaran a les deu del matí amb diverses activitats aquàtiques i a partir de les 12 del migdia es farà el gran salt a l’aigua de manera conjunta a l’Anoia i a municipis de tot Catalunya. A Igualada, concretament, es durà a terme a les piscines del Molí Nou i de l’Infinit. El “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” és una acció que té per objectiu sensibilitzar i conscienciar la societat respecte aquesta malaltia.

Aquest any la imatge d’aquesta iniciativa és obra de l’il·lustrador Ignasi Blanc. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada, per tal de recaptar fons per l’esclerosi múltiple.

Des de l’Associació d’esclerosi Múltiple de la Comarca de l’Anoia volen agrair la col·laboració dels ajuntaments, voluntaris i participants, i a tothom qui fa possible aquesta nova edició del Mulla’t.

tornar_radioIgualada