icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada i diversos municipis de l’Anoia acullen, aquest diumenge, el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Com cada any, la Fundació per l’Esclerosi Múltiple organitza la campanya ‘Mulla’t’, amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat respecte a aquesta malaltia, crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l’esclerosi múltiple al nostre país. A l’Anoia, el Mulla’t es farà a 9 municipis, entre els quals trobem Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

A Igualada, tant la piscina del Molí Nou com la de l’Infinit col·laboren al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” realitzant diferents activitats al llarg de tota la jornada de diumenge. A banda del salt a l’aigua simultani a totes les piscines de Catalunya, a les 12 del migdia, a l’Infinit també hi haurà una exhibició de natació sincronitzada i música.

La forma de col·laborar amb el “Mulla’t” és fent un donatiu, comprant algun dels articles de marxandatge que hi haurà a les diferents piscines participants o a través dels diners recaptats amb les entrades. Els diners es destinaran a investigar la malaltia. Segons el president de l’Associació d’Afectats d’Esclerosi Múltiple a Igualada, Jordi Soler, gràcies a les investigacions es preveu que en un termini de 10 anys l’esclerosi múltiple es podrà aturar.

Podeu trobar més informació sobre el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” al web de  la Fundació per l’Esclerosi Múltiple fem.es.

tornar_radioIgualada