icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada ja és “ciutat amiga de la donació de sang”

El passat 1 de desembre, el Banc de Sang i Teixits va entregar a Igualada l’homenatge “ciutat amiga de la donació de sang”. L’acte va tenir lloc a l’Ajuntament, amb la presència de l’Alcalde Marc Castells, membres del consistori, el Banc de Sang i Teixits, l’Associació de Donants de l’Anoia, el Centre MIPS Fundació, així com també amb la dels col·laboradors que fan possible la Marató de donació de sang.

Segons el Dr. Ramon Salinas, director territorial del Banc de Sang i Teixits a la Catalunya Central, aquesta distinció ha sigut atorgada a la ciutat pel compromís d’Igualada amb la donació de sang, posant en rellevància que a Catalunya només cinc municipis la tenen. El Doctor també va assenyalar els grans resultats en donació de sang a Igualada, pel que fa al percentatge de donants de Catalunya, tant en campanyes itinerants com a la Marató. També va recordar que Igualada va ser la primera ciutat catalana en acollir la Marató de donació de sang, l’any 2001.

A més a més, degut al creixement en positiu de la Marató al llarg d’aquests anys, i els nous reptes ambiciosos al municipi, el Doctor va avançar canvis d’ubicació el proper 2015.

És a la gran implicació social, d’entitats, voluntaris, empreses, col·lectius i donants a qui va dirigida aquesta placa commemorativa, que a partir d’ara podrà lluir la nostra ciutat.

 

tornar_radioIgualada