icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada ja té l’espai “1 d’Octubre” al Museu de la Pell

La consellera de presidència, Meritxell Budó, va ser l’encarregada d’inaugurar aquesta exposició permanent sobre com la ciutat d’Igualada va viure el seu particular 1 d’octubre de 2017. L’espai museïtzat està situat en una de les sales del Museu de la Pell d’Igualada.

L’acte d’inauguració també va comptar amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i amb el coordinador de l’1 d’octubre a Igualada, Josep Maria Oller. Precisament, Josep Maria Oller va fer una crida a la ciutadania que tingui imatges o material d’aquell 1 d’octubre a Igualada el pugui cedir a l’exposició i complementar tots el material que disposen fins ara.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va destacar que una jornada història com la que es va viure l’octubre de 2017 mereixia un espai per la memòria en un edifici com el Museu de la Pell d’Igualada. Castells va remarcar que cada una de les persones de la ciutat que va participar d’aquell referèndum té la seva pròpia història, i l’espai permanent al museu aconseguir posar-les totes en comú.

Finalment, la consellera de presidència, Meritxell Budó, va comentar que l’1 d’octubre de 2017 representa molt bé la unitat de tot l’independentisme que va des de la societat civil, els partits. Budó remarca que només anant tots junts s’aconseguirà l’objectiu d’assolir la república catalana.

tornar_radioIgualada