icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada obre una nova zona blanca d’estacionament gratuït, a l’entorn de l’Asil del Sant Crist

Aquest nou espai té capacitat per a 150 vehicles i compta també amb una zona taronja de 32 places d’estacionament limitat gratuït de fins a un màxim de 90 minuts, per afavorir la rotació de vehicles. A més, la nova zona blanca de l’Asil disposa de 4 places de mobilitat reduïda i properament s’instal·laran també 4 aparcaments de bicicleta.

Segons l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, aquesta nova zona blanca proporcionarà places d’estacionament gratuït a un barri on eren necessàries per respondre les demandes de comerciants, veïns i centres educatius.

Per tal que la nova àrea d’estacionament esdevingués un nou espai verd per la zona, s’han plantat 20 espècies diferents d’arbres i plantes i el terra s’ha cobert amb grava per tal d’assegurar el drenatge quan plogui. Segons l’alcalde d’Igualada, malgrat les crítiques que va comportar aquest projecte per part d’alguns partits de l’oposició, estan convençuts que funcionarà.

Amb l’habilitació d’aquest nou aparcament gratuït, sumat al que s’està fent al barri del Sant Crist, Igualada arribarà a les prop de 2.000 places de zona blanca i taronja aquest 2022.

tornar_radioIgualada