icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada organitza la 1a Jornada de referents igualadines per visibilitzar el talent femení de la ciutat i del conjunt de l’Anoia

El dissabte 14 de maig de 2022 l’Ajuntament d’Igualada organitzarà la primera Jornada de referents igualadines, una jornada que neix amb l’objectiu de visibilitzar el talent femení que hi ha a la nostra ciutat i comarca. La jornada s’adreça a tots els públics i el seu objectiu és impulsar el talent femení, inspirar i motivar a tothom qui hi participi a partir d’experiències reals d’igualadines que estan destacant en diferents àmbits de la nostra societat.

La conducció de l’acte anirà a càrrec d’Olga Jiménez, empresària i escriptora. Durant la jornada es donaran a conèixer les trajectòries, els assoliments professionals, les motivacions i inspiracions i compartirem aprenentatges amb onze dones d’Igualada i comarca que són referents esportives, empresarials, artístiques o professionals d’altres activitats.

La presentació de l’acte s’ha fet aquest dimecres i ha comptat amb la regidora d’Igualtat, Carlota Carner acompanyada de la conductora de l’acte Olga Jiménez. Carner ha posat en valor aquesta primera edició “que vol visibilitzar i donar espai al talent i a les experiències vitals i de trajectòria de dones molt diferents però que tenen en comú haver excel·lit en algun dels seus àmbits”. Una jornada que servirà, ha explicat Carner, per “fer d’altaveu del talent femení que molt sovint queda ocult o invisibilitzat darrere d’experiències d’èxit masculines”.

En la mateixa línia ha parlat la conductora de l’acte, Olga Jiménez que ha explicat el funcionament de l’acte que serà divers i tindrà diversos formats amb ponències, entrevistes i taules rodones que s’aniran repartint al llarg del dia, acompanyades d’algunes actuacions musicals. Jimènez ha assegurat que les participants “coneixeran històries d’èxit que a vegades queden invisibilitzades i conjuntament podran compartir idees, reptes i estratègies que hagin funcionat amb l’objectiu de de construïr una xarxa de sororitat i apropar referents també per a les més joves.” Des de l’organització de l’acte es parlarà dels sostres de vidres que s’han hagut de trencar i de quina manera s’han superat obstacles, des de les discriminacions pel fet de ser dones o els masclismes que imperen en la societat.

 

tornar_radioIgualada