icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada pel Clima denuncia que la llera del Riu Anoia està plena de tovalloletes higièniques i altres deixalles, i insisteixen que “el wc no és una paperera”

L’entitat va convocar la ciutadania, aquest passat dissabte, a una recollida de deixalles a l’entorn del riu. Igualada pel Clima va concentrar una cinquantena de persones a la zona del Riu Anoia, a l’altura del Tanatori. Els participants van poder recollir i omplir diferents bosses amb tovalloletes i altres tipus de deixalles que s’acumulen al riu. L’activitat pretenia ser una acció de neteja de l’entorn natural, i a la vegada denunciar en quin estat està la llera del riu, sobretot per tot allò que es llença a través del wàter dels domicilis.

Des d’Igualada pel Clima demanen a la ciutadania que siguin conscients que el wàter no és una paperera. Al mateix temps, però, demanen als ajuntaments i a la Generalitat que legislin per evitar aquests abocaments. Per una banda demanen que es faci front a la publicitat enganyosa de les tovalloletes que mal s’anomenen “biodegradables” i també s’investigui quines són les causes que fan que el riu aparegui amb totes aquestes deixalles.

tornar_radioIgualada