icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada presenta Esportplus.tv, amb un anunci fet amb esportistes i clubs de la ciutat

 

El cinema de l’Ateneu ha estat l’escenari de la presentació d’Esportplus.tv, la plataforma en streaming de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Igualada va ser el primer municipi on es van instal·lar les càmeres autònomes, dotades d’intel·ligència artificial, que donen cobertura a l’esport català. La UFEC va confiar en la capital de l’Anoia perquè fos la pionera en aquesta plataforma. La nova eina permet visionar tant en directe com en diferit els diferents partits que es duen a terme en les instal·lacions esportives de la ciutat.

 

Un anunci ‘igualadí’

La prioritat que va donar la UFEC a la capital de l’Anoia no va ser a la babalà. La capital de la comarca de l’Anoia és un referent per a la unió de federacions i per aquest motiu el vídeo promocional s’ha fet a Igualada i ha comptat amb diferents esportistes dels clubs igualadins. De fet, l’Ajuntament d’Igualada i la UFEC van voler reconèixer totes les persones que han participat en aquest anunci promocional.

La primera plataforma digital de televisió que dona cobertura a totes les competicions de tot l’esport base i amateur català, s’ha proposat l’objectiu d’arribar a final d’aquest 2022 als 30.000 subscriptors i 80.000 espectadors gràcies al desplegament de 100 càmeres amb intel·ligència artificial que s’instal·laran en equipaments esportius d’arreu del país per fer possible les retransmissions en streaming.  Actualment, la plataforma ja disposa d’una cartera de 10.000 subscriptors que es van sumar al projecte durant el període de proves iniciat l’any passat amb la retransmissió de més de 1.300 competicions esportives.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el director de la Fundació UFEC, Pere Vilà

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada