icon_radio

RÀDIO Igualada notícies concentrat

BLOG

Igualada preveu tenir enllestit al mes d’octubre el nou vial per a vianants a la carretera de les Maioles

Igualada preveu tenir enllestit al mes d’octubre el nou pas per a vianants a la carretera de les Maioles. Les obres, que s’emmarquen en el projecte d’Anella Verda, permetran l’accés segur fins a la zona de les Guixeres. Les obres de construcció d’aquest nou vial  l’ està executant la Diputació de Barcelona i avancen segons els terminis previstos. Van arrencar el passat mes de juliol i tenen prevista la finalització el proper mes d’octubre.

L’actuació té un pressupost aproximat de 242 mil euros i contempla la implantació d’un espai per al trànsit de persones al lateral de la carretera BV-1031, entre la zona residencial del carrer del Doctor Botet Pallarès i el camí de les Guixeres. Aquest nou vial té una amplada de dos metres i comptarà  amb baranes protectores  per separar persones i vehicles.  A sota del nou pas ha calgut construir nous murs de contenció per consolidar-lo.

Aquesta obra s’emmarca en el projecte d’Anella Verda d’Igualada, un conjunt de tres subanells de diferents distàncies i dificultats que el govern municipal té previst enllestir l’any 2016. Quan estiguin acabades es podrà recórrer de manera segura la ciutat a peu o amb bicicleta. Els traçats estaran senyalitzats, assegurats i adaptats per al lleure i la pràctica de l’activitat física.

 

tornar_radioIgualada