icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada rebrà la Flama del Canigó el 23 de juny

Després d’una edició del 2020 en format reduït a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, la Flama del Canigó tornarà a arribar a la ciutat d’Igualada procedent del cim del Canigó que té una altitud de 2784 metres. El recorregut constarà de dues parts; una primera part íntegrament d’alta muntanya que va des del cim del Canigó fins a la població de Prats de Molló, que l’efectuarà un reduït grup de muntanyencs, i una segona part des del Coll d’Ares fins a Igualada.

En aquesta segona part, la flama serà transportada fins a Igualada amb un grup d’una vintena de corredors que salvaran els més de 150 quilòmetres que hi ha entre el Coll d’Ares fins a la capital de l’Anoia fent una marxa de relleus. Per fer segura la portada, tots els corredors hauran passat una prova d’antígens prèviament gràcies a la col·laboració d’Assistencial Anoia.

Durant el recorregut els corredors igualadins aniran repartint la Flama pels diferents municipis que transcorren. Com és habitual la comitiva igualadina farà entrada a la plaça de l’Ajuntament a les 20h on s’encendrà el peveter situat, com l’any passat, dalt del balcó de l’ajuntament per complir amb els protocols i normatives vigents. A partir de les 20h la Flama s’entregarà els diferents municipis de la comarca que ho han sol·licitat. Entre aquests municipis i les poblacions que recullen la flama pel camí l’entitat igualadina fa entrega més de 50 entregues de la Flama.

El Club Atlètic Igualada serà l’encarregat de portar la Flama a Montserrat després d’arribar a Igualada (aquest any ho faran amb cotxe). Hi haurà l’encesa de la foguera a les 22h. Des de l’entitat Flama del Canigó d’Igualada han volgut expressar el seu agraïment a totes aquelles persones, col·lectius i entitats que fan possible la portada de la Flama del Canigó fins a Igualada: El Cos dels Agents Rurals de Catalunya, la FEEC, el Casal de Conflent, l’Ajuntament d’Igualada i el Club Atlètic Igualada.

 

tornar_radioIgualada