icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada recupera el torneig internacional d’hoquei línia Sparta Kids durant la Setmana Santa

El pavelló d’hoquei de Les Comes acollirà fins al diumenge 17 d’abril la 5a edició del torneig, la qual portarà a la capital de l’Anoia 600 jugadors de 20 països diferents, tant de Catalunya, com de diferents ciutats de l’Estat, així com d’altres països com Gran Bretanya, Bèlgica, França o Itàlia.

Durant aquests quatre dies, una cinquantena d’equips infantils i juvenils, des dels 6 fins als 22 anys, disputaran partits en lliguetes fins arribar a les finals que es jugaran el diumenge.

Jordi Roig, membre de l’organització del campionat, destaca la final dels jugadors més grans, ja que el seu partit es coneix com el Peluixos’ Day. Quan un dels dos equips marca el primer gol, tot el públic llança a la pista peluixos que tinguin a casa i que son recollits per l’ONG Joguines Sense Fronteres, que enguany aniran destinats als nens i nenes víctimes de la Guerra d’Ucraïna.

Des de l’Ajuntament d’Igualada s’ha posat en valor la feina del club Hoquei Línia Igualada, per fer possible un any més (després de l’aturada de dos anys cper la pandèmia), que la ciutat d’Igualada pugui acollir “una competició de gran nivell, amb presència internacional i de forma gratuïta”.

 

tornar_radioIgualada