icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada reforça els dispositius de seguretat per Festa Major i la prevenció de violències masclistes amb la creació d’un Circuit Especial d’Intens Control Policial que unirà els principals punts d’activitat festiva

La regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, acompanyada del cap de la Policia Local d’Igualada, David Riba i del cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Anoia de Mossos d’Esquadra, Ramon Roig van presentar els dispositius especials de seguretat que es realitzaran durant els dies de festa major per tal de garantir un reforç en el patrullatge i el control especialment en les hores de més activitat i afluència de públic.

Durant els dies de més activitat (divendres, dissabte i diumenge) i en les hores amb més desplaçaments es posarà en marxa un Circuit Especial d’Intens Control Policial que comptarà amb patrulles tant de Policia Local com de Mossos d’Esquadra.

A banda del circuit segur, també hi haurà reforç policial en els espais on es realitzin els actes i concerts com ara la Plaça de Cal Font, el Parc Central, la Rambla o la Plaça de l’Ajuntament. Ramon Roig, cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Anoia de Mossos d’Esquadra, ha remarcat la col·laboració entre cossos policials en aquest reforç de seguretat. Un any més, es comptarà amb diversos dispositius de Punts Liles en els principals espais d’activitats i concerts per tal d’informar, sensibilitzar, prevenir, actuar i donar suport davant d’actituds masclistes i comportaments sexistes.

tornar_radioIgualada