icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada, seu aquest cap de setmana dels Campionats de Catalunya d’Hoquei Patins Femení de categories base

Els campionats es duran a terme dissabte i diumenge i l’Igualada Femení Hoquei Club Patins hi tindrà representat un equip en cada categoria. Degut a les restriccions per la pandèmia, aquesta temporada els campionats han canviat de format i es jugaran en sistema d’eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. A més, l’entrada serà limitada i per aquest motiu els partits es podran seguir per streaming a través del Youtube de la Federació Catalana de Patinatge (FCP).

Els campionats es van presentar a l’Ajuntament d’Igualada per la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada Jordi Besa, President de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins i Monica Piosa, Directora Tècnica de la FCP.

Patrícia Illa ha valorat molt positivament aquest campionat “que fa que l’esport segueixi bategant per tots els racons d’Igualada, arribant a tothom, i oferint finals de disciplines variades, en aquest cas l’hoquei femení”. El campionat es durà a terme encara amb mesures restrictives i, per aquest motiu, Illa ha demanat a la representant de la federació que la capital de l’Anoia pugui repetir com a seu d’aquest campionat l’any vinent, per poder-lo viure ja en una edició amb normalitat. Per part de la representant de la Federació, Mònica Piosa, aquesta proposta ha estat benvinguda alhora que ha posat en valor “l’esforç i treball que significa per la ciutat i el club amfitrió organitzar un campionat d’aquestes característiques”.

Jordi Besa, President de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, ha volgut “agrair la confiança de la Federació amb Igualada i l’equip, especialment en un any tant complicat pel que fa a la competició com ha estat aquest 2020”. Besa ha posat de relleu “el bon final de temporada de l’Igualada Femení que ha aconseguit dignificar resultats, mantenir el primer equip a l’OK Lliga i aconseguir l’ascens del segon”.

La celebració té restringit el número de públic i acompanyants que podran accedir a la pista aquest cap de setmana. Per aquest motiu la Federació Catalana s’ha compromès ha retransmetre per streaming els diferents partits.

A la foto: Jordi Besa, Patrícia Illa i Mònica Piosa

tornar_radioIgualada