icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Som-hi acusa el govern municipal de “tornar incomplir la data d’obertura del Centre Cívic Nord”

El grup municipal d’Igualada Som-hi, format per PSC, Comuns i Igualada Oberta, ha denunciat  que aquest mes de setembre tampoc obrirà el Centre Cívic Nord. En aquest sentit alerta que aquest “és el tercer incompliment que el govern de Junts fa amb la posada en marxa de l’equipament. Primer, el govern de la ciutat va prometre la seva obertura pel setembre del 2019, després va ajornar-ho i va dir que estaria en marxa a finals del 2020. Més endavant es va parlar del setembre del 2021, cosa que tampoc es complirà”.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha afirmat que “els tres incompliments consecutius en l’obertura del Centre Cívic Nord són l’exemple d’una mala gestió del govern de Marc Castells” . És per això que insisteix que “és incomprensible que hagin passat dos anys des de la primera promesa d’obertura de l’edifici i tot continuï igual. És un equipament que ha costat 3 milions d’euros que fa dos anys estan tancats a pany i clau i que la ciutadania no pot utilitzar. Ens hem d’imaginar 3  milions d’euros que hem pagat entre totes i tots i que, per una manca de previsió i gestió del govern, estan gastats i sense fer servir”.

Cuadras demana una reacció “urgent” del govern de Junts perquè el Centre Cívic Nord obri i es converteixi en un espai de referència per les veïnes i veïns del Poble Sec i Set Camins. És un equipament que pot fer possible la descentralització d’activitats i donar un impuls molt important als barris del nord de la ciutat. També ens imaginem un equipament intergeneracional, ja que té previst, per exemple una sala de lectura i estudi que ajudaria a descongestionar la Biblioteca Central quan arriben les èpoques d’exàmens”.

A la foto, d’esquerre a dreta: Irene Gil, Jordi Cuadras, Quim Roca i Montse Montaña

tornar_radioIgualada