icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Som-hi commemorarà el Dia de l’Orgull LGTBI amb un acte avui dilluns a l’Ateneu

Com cada any, la formació progressista Igualada Som-hi commemorarà el Dia de l’Orgull LGTBI a la ciutat. En aquest cas serà avui, dilluns 27 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, al Jardí de l’Ateneu Igualadí amb l’objectiu de visualitzar la Igualada diversa i reivindicar els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i totes les persones del col·lectiu.

L’acte comptarà amb la presència del diputat del PSC al Congrés dels Diputats Arnau Ramírez, que oferirà un col·loqui sobre els avenços dels drets del col·lectiu LGTBI que hi ha hagut els darrers anys i quines lleis s’estan preparant en aquest mateix sentit.

La formació integrada per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta ha reclamat sempre els drets de les persones LGTBI. En aquest sentit, i dins el seu model de ciutat, Igualada Som-hi proposa crear un Centre LGTBI per a ser un espai de suport i lluita, una regidora de Feminisme i LGTBI per promoure polítiques transversals a tot l’Ajuntament que treballin per la igualtat i la diversitat i crear el Consell Municipal LGTBI com a espai de participació per a pactar i impulsar accions pel col·lectiu.

 

* Font de la fotografia: elconfidencialdigital.com

tornar_radioIgualada