icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi demana al govern que actuï davant l’incivisme, i Castells respon que si té la recepta els hi passi a tots els alcaldes socialistes que també treballen per fer-hi front

El regidor d’Igualada Som-hi, Quim Roca, va intervenir en el darrer ple municipal per denunciar les queixes veïnals d’Igualada que soporten el soroll i l’incivisme a certes hores de la nit. Roca va dir literalment que “a Igualada, a algunes hores, sembla una ciutat sense llei” i demana al govern municipal que actuï per evitar aquestes situacions. Roca va recordar que no només s’ha d’actuar amb sancions, i que la solució passa per anar a l’arrel del problema i per la pedagogia. El regidor de Som-hi va explicar que cal buscar l’equilibri entre l’oci dels més joves i el descans dels veïns.

En aquest punt, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va explicar que la post pandèmia està sent complexa i complicada pel que fa l’incivisme i els sorolls. Castells apunta que han detectat, no només a Igualada, una rebaixa important de la tolerància al soroll després dels mesos més complicats de la pandèmia. Castells va demanar a Quim Roca que si tenia la solució que els hi passi la recepta a tots els alcaldes socialistes que es troben amb els mateixos problemes de sorolls i incivisme que Igualada.

tornar_radioIgualada