icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi demana que els horaris del bus amb Barcelona apareguin a Google Maps per facilitar els desplaçaments

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) portarà al Ple de l’Ajuntament una moció per sol·licitar que els horaris dels busos entre Igualada  i Barcelona que presta Monbus apareguin a l’aplicació mòbil de Google Maps. Moltes de les ciutats que tenen el servei de busos exprés compten amb presència en aquesta eina i la formació progressista considera que aquest pas endavant facilitaria, de cara a la ciutadania, els desplaçaments i la seva previsió.

El regidor d’Igualada Som-hi Anselm Pasquina explica que “l’ús de Google Maps per planificar els trajectes en transport públic és molt habitual en la majoria de persones que el fan servir i és un handicap que el servei de bus entre Igualada i Barcelona no hi estigui present. La petició que fem té l’objectiu de que la ciutadania pugui planificar millor els seus desplaçaments i també incentivar-los i facilitar-los a aquelles persones que no en són usuàries habituals”.

Pasquina recorda que “en aquests moments l’única opció de transport públic que dona Google Maps entre Igualada i Barcelona és el tren que triga 1 hora i 27 minuts, deixant de banda tot a l’oferta d’autobús que és molt més ràpida que el tren i té més freqüències”. La moció d’Igualada Som-hi també inclou la petició perquè surtin identificades totes les parades que Monbus fa tant a Igualada com Barcelona amb els horaris específics i la ubicació exacta.

La formació que integren PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta recorda que “la millora del transport públic amb Barcelona i amb altres comarques és un continu en la nostra acció política a l’Ajuntament. Mesures com la reclamació d’augmentar la capacitat dels autobusos perquè els passatgers no es quedin sense poder pujar, la creació del carril bus a la B-23 d’entrada a Barcelona les obres del qual ja han començat o que es posi en marxa una línia de bus exprés amb Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú han estat algunes de les peticions que Igualada Som-hi ha fet des de l’Ajuntament els darrers dos mandats.

tornar_radioIgualada