icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’alcalde d’#Igualada, Marc Castells, condemna de manera enèrgica la violació d’una menor a la ciutat, i Igualada Som-hi demana que l’Ajuntament es presenti com a acusació particular

Marc Castells va publicar a través de les xarxes socials un missatge, com a alcalde d’Igualada, condemnant l’atac que va patir la menor la nit de l’1 de novembre. Castells ha explicat que està en constant contacte amb el conseller d’Interior de la Generalitat per seguir el cas, i esperant que els Mossos d’Esquadra puguin detenir els agressors.

 

Igualada Som-hi proposa que l’Ajuntament es presenti com acusació particular

Per la seva banda, Igualada Som-hi proposa que l’Ajuntament utilitzi totes les eines que té al seu abast per actuar amb tota la fermesa i utilitzi la possibilitat de presentar-se com a acusació particular a mesura que avanci la investigació i el procés judicial. En nom de tot el grup, el regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, condemna de manera absoluta els fets i la gravetat dels mateixos i mostra el seu suport a la jove, a la família i a tots els serveis públics que l’atenen i l’acompanyen.

Aquest dimecres al vespre es va publicar un comunicat conjunt de tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada sobre l’agressió a una menor ocorreguda el passat 1 de novembre

Davant dels fets succeïts la matinada del dia 1 de novembre al polígon de Les Comes, pels quals hi ha una investigació oberta per una agressió sexual a una menor, tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada manifesten el següent:

L’Ajuntament d’Igualada mostra el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest atac i dona el màxim escalf i suport incondicional a la víctima i a la seva família.

L’Ajuntament d’Igualada confia en què la investigació que està duent a terme el cos dels Mossos d’Esquadra des de la Unitat Central de d’Agressions Sexuals porti a la detenció dels autors d’aquests fets i se’n derivin totes responsabilitats i conseqüències penals corresponents.

L’Ajuntament d’Igualada condemna qualsevol expressió de violència masclista. Les agressions sexuals són una violació dels drets humans fonamentals i un atemptat contra la llibertat i la dignitat de les persones.

L’Ajuntament d’Igualada seguirà impulsant polítiques que promoguin que les dones, així com tots els altres col·lectius susceptibles a patir aquest tipus d’agressions, puguin viure de forma segura en tot moment i en tota situació i es mostrarà contundent i unit contra qualsevol atac d’aquesta tipologia. Cap agressió sense resposta.

tornar_radioIgualada