icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Som-hi denuncia la passivitat de la Generalitat davant els problemes de cada estiu de la Hispano

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar fa un any i mig que estudiaria la situació i fonts properes a Monbus van afirmar la setmana passada no haver rebut cap indicació de la Generalitat sobre la continuïtat del servei.

La formació Igualada Som-hi, integrada pel PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, a través del seu regidor i portaveu Jordi Cuadras lamenta que la Generalitat no hagi actuat per a resoldre els problemes de cada agost amb els horaris de la Hispano Igualadina.

Cuadras ha denunciat la passivitat de la Generalitat sobre un problema que es coneix des de fa anys, ha recordat que el corredor Igualada-Barcelona és el que transporta més viatgers en autobús de tota l’Àrea Metropolitana i, per tant, “creiem que és just demanar un bon servei i que l’oferta d’autobusos estigui en concordança amb la demanda que hi ha per part dels usuaris”, ha assenyalat.
Des de la formació també es subratlla que el servei Igualada-Barcelona durant l’agost pateix greuges en relació a altres serveis que també cobreix la Hispano Igualadina, com són els busos directes que arriben a Barcelona des de Vilafranca del Penedès i Manresa.

Finalment, la força política recorda que molta gent continua necessitant diàriament l’autobús durant l’agost per anar a treballar a Barcelona o per altres motius i han observat que les denúncies fetes pels usuaris i usuàries a l’aplicació hispanofail.com han incrementat des de l’1 d’agost.

 

tornar_radioIgualada