icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Som-hi lluitarà perquè la ciutat tingui una 4a escola bressol pública al centre

Així ho ha assegurat el portaveu de la formació d’esquerres integrada per PSC, Comuns i Igualada Oberta, Jordi Cuadras, durant una roda de premsa per explicar les prioritats del seu grup de cara aquest nou curs polític a l’Ajuntament. Segons Cuadras, fer realitat una nova escola bressol pública és un dels objectius d’Igualada Som-hi, i malgrat Junts per Igualada no el comparteixi, els recorda que governen en minoria. Les altres grans línies d’actuació que s’ha marcat la formació per aquest mandat passen per augmentar l’habitatge públic, impulsar polítiques d’energia per a lluitar contra el canvi climàtic i fer més inversions als diferents barris de la ciutat. En aquest sentit, Jordi Cuadras critica que no s’hagi construït ni un sol habitatge públic a Igualada en els darrers 8 anys i assegura que per la seva formació cal reactivar PIMHA, crear nou habitatge públic i també rehabilitar pisos buits.

El portaveu d’Igualada Som-hi ha volgut deixar clar que davant un govern en minoria com el de Junts per Igualada, la seva formació està treballant per aprofitar-ho i fer realitat tot allò que puguin del seu programa electoral.

Per últim, des d’Igualada Som-hi han fet també un repàs a la feina feta durant aquests dos primers mesos del mandat. Des de la formació destaquen la reducció d’un càrrec de confiança, l’ampliació de les ajudes per pagar l’IBI a les persones aturades de llarga durada majors de 55 anys o l’acord per donar suport a l’Ateneu Igualadí per a esdevenir la sisena escola pública d’Igualada.

tornar_radioIgualada