icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Som-hi no donarà suport a Marc Castells en el ple d’investidura i explora una alternativa de govern amb ERC i Poble Actiu

Davant el ple d’investidura d’aquest proper dissabte, Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) ha aprovat en assemblea mantenir converses amb ERC i Poble Actiu per si és possible una alternativa de govern a la ciutat, ja que l’actual govern ha perdut la seva majoria absoluta. A més, des d’Igualada Som-hi expliquen que totes dues formacions han contactat amb ells, els darrers dies, per propiciar converses en aquesta direcció. Un fet que valoren positivament ja que estan oberts a parlar amb tothom. En aquestes converses, la formació posarà sobre la taula la que anomenen “Agenda del Canvi” amb mesures que fan referència, especialment, als drets a l’habitatge, a l’educació, al treball, a la salut, a la cultura i a una xarxa de serveis socials de qualitat.

D’altra banda, la candidatura de progrés també ha volgut deixar clar que en cap cas recolzarà la investidura de Marc Castells com a alcalde d’Igualada, tal i com el candidat Jordi Cuadras li va traslladar en una reunió mantinguda després de comprovar que els dos projectes difereixen absolutament i no hi ha cap possibilitat d’un acord.

Per últim, la formació demana a ERC que es posicioni clarament al respecte, i expliquin si continuen negociant un govern amb Castells o descarten aquesta opció. I també vol saber si els republicans incompliran l’acord que hi ha, a nivell de país, entre Junts i ERC per respectar la llista més votada als municipis grans.

 

 

tornar_radioIgualada