icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi no entén que Poble Actiu els demani consensuar una partida pel POUM per negociar el pressupost 2024 quan la formació els va vetar durant la campanya

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, considera estrany que Poble Actiu proposi una mesura consensuada de tots els partits de l’oposició per començar la negociació del pressupost de l’any que ve amb el govern municipal. La setmana passada Poble Actiu va demanar a Igualada Som-hi i a ERC que incloguin, com a punt de partida de les negociacions, una partida que suposi l’inici del procés per dotar Igualada d’un nou planejament urbanístic. En aquest punt Jordi Cuadras ha explicat que la seva candidatura sempre ha apostat per impulsar un nou POUM, però a la vegada considera que serviria de ben poc dotar el pressupost d’una partida inicial si l’actual govern no està en predisposició d’iniciar aquest procés.

El portaveu d’Igualada Som-hi ha estat molt dur amb Poble Actiu i els ha recordat que van ser ells qui durant la campanya van vetar el candidat de Som-hi per una hipotètica investidura. Al mateix temps Cuadras acusa a Poble Actiu de ser els culpables de vetar, amb el seu posicionament, un futur acord de govern d’esquerres a la ciutat d’Igualada.

tornar_radioIgualada