icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Som-hi omple la nau d’Encavallades del Museu en l’acte central de campanya

INFORMACIÓ ELECTORAL –La candidatura que formen el PSC, Comuns i Igualada Oberta va fer, divendres al vespre, un sopar al Museu de la Pell d’Igualada en l’acte principal de campanya de la formació d’esquerres. El candidat d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, ha explicat “en un moment on el desacord regna en la política, la seva candidatura representa tot el contrari”. Cuadras comenta que si guanya l’esquerra progressista a Igualada, guanya la ciutat i els igualadins i igualadines.

Cuadras va fer referència al debat de l’Ateneu. El cap de llista d’Igualada Som-hi ha remarcat que en el debat de la setmana passada van ser els únics que van parlar de barris, de conciliació familiar, de l’atur juvenil i femení, i del col·lectiu LGTBI. Cuadras explica que “volem abraçar totes les igualades que dins d’Igualada”.

El candidat va deixar molt clar que el dia 26 de maig hi ha dues opcions molt clares; seguir amb el govern conservador de Marc Castells, que en el cas de necessitar suports trobarà el d’ERC, o bé l’autèntica alternativa d’esquerra progressista que representa Igualada Som-hi. Cuadras va recordar que en el moment que Marc Castells ha necessitat suports els ha tingut d’ERC, i posa tres exemples “Castells va ser president del Consell Comarcal de l’Anoia gràcies a ERC, va accedir per primera vegada a l’alcaldia d’Igualada gràcies a ERC, i ara és president de la Diputació gràcies a ERC”.

tornar_radioIgualada