icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada Som-hi presenta el seu pla “Barris de primera” als diferents barris de la ciutat

La candidatura integrada per PSC – Comuns  i Igualada Oberta ha visitat aquest cap de setmana cinc barris de la ciutat per tal d’explicar-hi el seu pla “Barris de primera”. Una proposta que té per objectiu que tots els barris d’Igualada tinguin els serveis i equipaments necessaris i a la ciutat deixi d’haver-hi barris de primera i de segona. Igualada Som-hi proposa, concretament, que cada barri tingui el seu eix comercial amb més espais pels vianants, sala d’estudi, gimnasos de carrer, activitats culturals impulsades d’acord amb el teixit associatiu, i el regidor de barri i assemblees anuals amb la presència de l’alcalde. Les polítiques d’habitatge per fer front al problema d’accés a l’habitatge que tenen molts igualadins i igualadines també són part de la política per fer que “tots els barris siguin de primera”.

Inici de campanya dijous i lectura coral del programa dissabte

Igualada Som-hi obrirà la campanya electoral al local electoral de la Rambla de Sant Isidre, davant el Foment, amb la tradicional enganxada del primer cartell. Serà aquest dijous a les 12 de la nit. A partir de les 11, tothom qui vulgui està convidat a compartir l’inici de campanya amb l’equip d’Igualada Som-hi al mateix local. Coincidint amb l’inici de la campanya, la candidatura de progrés penjarà el programa electoral complet amb les 111 propostes per Igualada a la web igualadasomhi.cat.

D’altra banda, Igualada Som-hi organitza una lectura coral del seu programa electoral. Diverses persones de l’equip anunciaran les 111 mesures. Serà aquest dissabte 11 de maig, a2/4 de 8 del vespre, al carrer, just davant el local electoral de la Rambla de Sant Isidre.

tornar_radioIgualada