icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Som-hi proposa impulsar, a la zona nord de la ciutat, un edifici públic que combinaria dos usos; mercat i biblioteca

INFORMACIÓ ELECTORAL – El candidat de la formació, Jordi Cuadras, ha explicat que plantegen aquest edifici amb un doble ús perquè estan convençuts que les dues activitats que es proposen poden enriquir-se mútuament. Igualada Som-hi considera que la zona nord de la ciutat, per volum de població, necessita un mercat potent que complementi el central que hi ha a la Masuca. Al mateix temps, proposen que el mateix edifici que aculli el mercat també tingui espai per una nova biblioteca pública. La futura ubicació d’aquest edifici seria a l’entorn de la Plaça de la Sardana.

La candidatura del PSC, Comuns i Igualada Oberta també proposa una taxa mensual per les terrasses dels establiments de restauració. També aposten per recuperar les consells de barri, i potenciar els pressupostos participatius.

Prova pilot de la recollida porta a porta a Fàtima i a les Comes

Pel que fa la recollida d’escombraries, Igualada Som-hi planteja la necessitat de fer una prova pilot de la recollida porta a porta i dels contenidors intel·ligents. Pel que fa el porta a porta Cuadras apunta que barris com el de Fàtima o algunes zones de les Comes complirien els requisits per fer aquesta prova pilot. El candidat recorda que a Barcelona s’ha fet amb èxit aquesta mateixa prova al barri de Sarrià.

Pel que fa la mobilitat, Igualada Som-hi aposta per la implementació de carrils bici, i de camins segurs per connectar els vianants amb equipaments culturals, esportius i escolars.

tornar_radioIgualada