icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi proposa recuperar l’Hotel Ciutat d’Igualada per fer-hi una residència intergeneracional

INFORMACIÓ ELECTORAL – El candidat de la formació que configuren el PSC, Comuns i Igualada Oberta, Jordi Cuadras, ha explicat que es tractaria d’una experiència pilot i pionera a la ciutat. Segons Cuadras impulsarien uns habitatges on hi viurien persones grans i joves, que compartirien espais i activitats comunes amb l’objectiu que els dos col·lectius en sortissin beneficiats d’aquesta convivència.

Pel que fa a l’àmbit cultural, Igualada Som-hi aposta per adaptar l’actual Teatre Municipal l’Arteneu en un auditori. La mesura passaria per situar una caixa acústica a l’interior de l’escenari. Aquesta petita inversió permetria acollir actuacions musicals de música simfònica i de cant. Davant la saturació d’activitats que pateix el teatre, la formació també aposta per crear una sala polivalent d’activitats culturals a l’Escorxador.

En l’àmbit esportiu, el jugador d’hoquei Edu Fernández, va ser l’encarregat de detallar les diferents accions que proposa Igualada Som-hi. La candidatura del PSC, Comuns i Igualada Oberta aposta per intervenir, de manera urgent, als vestidors de l’Estadi Atlètic Municipal i de la piscina de les Comes.

Igualada Som-hi proposa crear una regidoria de Feminisme i LGTBI per promoure polítiques transversals a tot l’Ajuntament que treballin per la igualtat entre les dones i els homes i pels drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Igualada Som-hi també proposa crear la regidora de LGTBI per treballar per aquests col·lectius, i a la vegada vetllar per la seva visualització i pels seus drets a la ciutat d’Igualada.

tornar_radioIgualada