icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Igualada Som-hi reclama l’ampliació de l’Institut Milà i Fontanals

El grup municipal format per el PSC, els Comuns, i Igualada Oberta demana que la Generalitat escolti la demanda de la ciutat a les portes de tancar les matriculacions de cara al proper curs. Des de la formació asseguren que centenars d’alumnes es poden quedar, per tercer any, sense plaça. I és que les primeres previsions, en base a les preinscripcions, apunten que uns 400 alumnes es poden quedar sense cursar la primera opció que havien escollit. Una situació que s’està repetint en els últims anys.

El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, remarca que no és una petició de partits, sinó de de ciutat. És una petició que la Unió Empresarial de l’Anoia, CCOO, UGT i el mateix centre han fet. També el govern de la ciutat i els grups a l’oposició.

La formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, espera que el Departament d’Educació escolti la ciutat i la necessitat d’ampliar l’Institut Milà i Fontanals. Així, aquest centra podrà absorbir tota la demanda i continuar sent un dels centres de referència de formació professional del país, ja que compta amb un grau d’inserció que ronda el 70%.

tornar_radioIgualada