icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi veu bé que ERC i Poble Actiu vulguin pactar el pressupost 2021 i apunta que “no deviem estar tant equivocats fa un any quan vam ser els únics que vam cercar l’acord”

El portaveu de la formació, Jordi Cuadras, recorda que fa un any els van caure moltes crítiques per haver pactat el pressupost 2020 amb el govern municipal, i afirma que és curiós, com ara, aquestes dues formacions s’ofereixen per pactar el pressupost de l’any 2021.

Cuadras apunta, però, que el govern municipal s’ha posat en contacte, amb un missatge,  amb la resta de grups municipals per tal que els facin arribar propostes que podrien ser incloses en el pressupost. El portaveu d’Igualada Som-hi, però, no acaba d’entendre que el govern municipal no hagi mogut fitxa, encara, per arribar a acords i permetre l’aprovació del pressupost abans no finalitzi l’any. Respecte la promoció d’habitatges socials que Igualada Som-hi va aconseguir incloure en el pressupost del 2020, esperen que tingui continuïtat pel pressupost de l’any que ve. Aquestes declaracions les ha fet al d’Interès Municipal de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada