icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada surt al carrer amb motiu de l’inici del judici per l’1 d’Octubre al Tribunal Suprem

Centenars de persones s’han concentrat, aquest dimarts a ¾ de vuit del vespre, a les portes dels Jutjats d’Igualada, per rebutjar el judici entorn als fets del referèndum de l’1 d’Octubre i les mobilitzacions del 20 de setembre de 2017. A les 12 del migdia, centenar de persones ho van fer a les portes de l’Ajuntament d’Igualada amb la participació també de treballadors municipals i regidors del consistori.

A la concentració del vespre als Jutjats, s’ha fet lectura del manifest en defensa de la democràcia i contra el judici de l’exercici de drets fonamentals. Sota el lema “L’autodeterminació no és un delicte”, s’ha afirmat que aquest judici no només és dels imputats sinó de tota la població, tant d’independentistes com no independentistes, i així “ens estan jutjant a totes”. D’altra banda, també s’ha fet una crida a mobilitzar-se aquest 16 de febrer a Barcelona i a aturar el país el proper 21 de febrer.


Posteriorment a la lectura del manifest, s’ha realitzat una marxa silenciosa pel Passeig Verdaguer fins a la Plaça de l’Ajuntament, baixant pel Carrer d’Òdena. Tanmateix i degut a la quantitat de gent aplegada, la Policia Local ha tallat el trànsit entre el Carrer de Lleida i el Passeig Verdaguer, sense afectacions destacables.

tornar_radioIgualada