icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada tindrà, a partir del setembre, un circuit inclusiu

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat aquest mes de juliol les obres per a habilitar un nou circuit inclusiu “Sumant Capacitats”. Aquests recorreguts a la natura són una iniciativa de BOX21 de la Fundació Itinerarium, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu ajudar a millorar la qualitat de vida i fomentar la pràctica de l’esport, corrent i caminant, entre les persones amb més dificultats. A Igualada, aquest circuit inclusiu constarà de dos recorreguts, situats a la zona del Pla de la Massa i el parc de Puigcornet, adreçats a col·lectius de persones que tenen diversitat funcional i també a la gent gran.

A Igualada, el circuit constarà de dos traçats que recorreran els entorns del Parc del Puigcornet i el Pla de la Massa. Segons Pont, el primer, amb una senyalització vermella, serà apte per a gent que no porti cadira de rodes, mentre que el segon, marcat de color blau, serà apte per a cadires de rodes elèctriques i tot terreny i també per a bicicletes de mans.

El cost de les obres d’aquest circuit inclusiu és de 19.000 euros, dos terços dels quals els aporta la Diputació i la resta l’Ajuntament d’Igualada. Els diners serviran, entre d’altres, per a dur a terme arranjament de camins, neteja, adequació de pendents i passos complicats i senyalització de la ruta. La posada en marxa d’aquests dos traçats inclusius es preveu per al proper mes de setembre.

tornar_radioIgualada