icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada tindrà el seu propi Repair Cafè, un espai de reparació de productes, de la mà d’Espai Malla

El pròxim divendres 28 de juny, a les 5 de la tarda, a l’Ateneu Igualadí, tindrà lloc el primer Repair Cafè d’Igualada. Un esdeveniment que vol posar èmfasi en la necessitat de reparar els aparells, productes o electrodomèstics que no funcionen, en comptes de llençar-los a les escombraries. En aquesta trobada, organitzada per Espai Malla, un grup de reparadors voluntaris ajudaran als assistents a reparar els seus objectes danyats gratuïtament. També hi haurà eines i materials de reparació disponibles.

Les persones registrades a Repair Café Igualada portaran de casa els seus objectes espatllats o trencats: torradores,  assecadors de cabell, bicicletes, joguines, mobles… i seran elles mateixes les que els repararan, assistides pels voluntaris.

Amb aquesta activitat Espai Malla pretén assolir dos objectius: d’una banda, reduir la muntanya de deixalles, reparant objectes en comptes de llençar-los. I, de l’altra, desenvolupar les capacitats del ciutadà vers la tecnologia; obrir els aparells, desmuntar-los i entendre com funcionen, és la millor manera de perdre la por, empoderar-se i agafar el control de la tecnologia que ens envolta.

Espai Malla vol organitzar regularment un Repair Cafè a Igualada.  Aquesta iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada