icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada tindrà quatre tinentes d’alcalde

Aquest matí s’han presentant les delegacions del nou govern de la ciutat. Una de les novetats més destacades és que quatre dones seran tinentes d’alcalde. Carme Riera serà la primera tinent d’alcalde i tindrà les carteres d’Acció Social, Habitatge i Infància. Marisa Vila serà la segona tinenta d’alcalde i s’encarregarà d’Ensenyament, Universitat i Joventut. Per la seva part, Patrícia Illa, ocuparà la tercera tinència d’alcaldia, amb les àrees de Promoció de la Ciutat i Esports i, per últim, Carlota Carner, serà la quarta tinenta d’alcalde, portant les carteres de Governació, Interior, Hisenda i Organismes Externs. També cal assenyalar, com a novetat, que l’alcalde, Marc Castells, assumirà la regidoria d’Urbanisme i Qualitat Urbana.

Els càrrecs que ocuparan la resta de regidors de Junts per Igualada seran:  Fermí Capdevila, regidor d’Entorn Comunitari, Salut i Cooperació; Pere Camps, Promoció Cultural i Relacions Institucionals; Miquel Vives, Sostenibilitat i Mobilitat i Jordi Marcé, Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme.

Es donarà compte d’aquest nou cartipàs en el proper ple de l’Ajuntament que, segurament, es farà abans que acabi aquest mes de juny.

tornar_radioIgualada