icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada torna a sumar-se a les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament d’Igualada s’ha tornat a adherir a la Setmana Europea de la Mobilitat, amb activitats que es duran a terme del 16 al 22 de setembre. Un any més la ciutat apostarà per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Els objectius principals de la Setmana són principalment estimular un comportament ciutadà, prevenir accidents de trànsit o la reducció d’emissió de gasos, entre d’altres.

El regidor de Mobilitat, Miquel Vives, ha explicat que la ciutat es promourà el transport públic fent el dia del transport públic gratuït. També hi haurà talls de carrers per a promoure la pacificació del transit així com diverses activitats en format de caminades i descobriments de entorns naturals de la ciutat. Vives ha destacat que aquest any l’Associació Ciclistes Urbans, s’incorpora a les activitats de l’ajuntament amb activitats pròpies i compartides. Vives ha agraït la seva participació i ha convidat a les altres associacions de la ciutat a promoure activitats en aquesta setmana els propers anys.

Finalment, el regidor ha explicat que tot i que la setmana vinent és la setmana de la mobilitat europea, des del govern “estem compromesos amb la mobilitat de la ciutat, impulsant la pacificació de la zona centre i de tota la ciutat, amb la millora de la seguretat viaria, i pensant a llarg temini amb el PMUS”.

tornar_radioIgualada