icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada tornarà a celebrar la Primavera Gran després de 2 anys de pandèmia

Aquesta iniciativa,  organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Gent Gran, es durà a terme del 19 al 29 de maig i inclourà un ampli programa d’activitats, entre les quals trobem excursions, espectacles, exposicions, cinema, sopars i concerts. Una de les novetats de la Primavera Gran d’enguany és una gimcana familiar, que tindrà lloc el 28 de maig, pels carrers del centre de la ciutat i que, segons la tinenta d’alcalde, Patrícia Illa, és una mostra de l’aposta que s’ha fet aquest any per promoure la interacció entre diverses generacions.

Per la seva part, el president de l’Associació de la Gent Gran, Enric Senserrich, ha remarcat la importància de recuperar la Primavera Gran després de 2 anys de pandèmia en què el col·lectiu de la gent gran ha patit molt. En aquest sentit, Senserrich, ha assenyalat alguns dels actes que s’inclouen a la Primavera Gran 2022 i que permetran als avis i àvies de la ciutat poder retrobar-se, com són el Sopar Noces d’or, el Sopar 80 anys i el Dinar de Germanor. En aquesta ocasió s’homenatjaran les persones corresponents als anys 2020, 2021 i 2022 que no es van poder homenatjar en el seu moment per les restriccions.

La inauguració de la Primavera Gran 2022 es farà divendres 20 de maig, a 2/4 de 5 de la tarda, al Casal del Passeig, amb l’espectacle “Contes i Boleros”. Mentre que la cloenda tindrà lloc el diumenge, 29 de maig, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal l’Ateneu, amb un espectacle musical de play-back, a càrrec del grup “Llum i Color”.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta Primavera Gran al web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada