icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Turisme enregistra el vídeo “L’abraçada d’Igualada” per atraure visitants a la ciutat

Es tracta d’un film promocional creat amb la participació de gent i entitats igualadines per tal de mostrar molts dels actius de la ciutat i així potenciar el turisme a la capital de l’Anoia. Sota el lema “L’abraçada d’Igualada”, al vídeo apareixen molts veïns i veïnes del municipi, diferents espais de la ciutat, com ara parcs, restaurants, el cementiri Nou… i també diverses festes i tradicions culturals. Aquest projecte audiovisual, que s’ha presentat públicament aquest dimarts al vespre a l’Ateneu Cinema, ha estat creat per un grup de joves íntegrament igualadins, amb Maure Bisbal a la direcció i Ariadna Montleón a la producció. Precisament, ells dos van ser els encarregats d’explicar l’objectiu d’aquest film. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va destacar que aquest vídeo ha de servir per mostrar a la resta del mon els atractius de la capital de l’Anoia.

“L’abraçada d’Igualada” ha estat realitzat dins del projecte de l’alberg de pelegrins de Cal Maco, finançat pel Programa Operatiu FEDER Catalunya, la Diputació de Barcelona i el propi Ajuntament d’Igualada.

El vídeo s’ha estrenat aquest dimarts a l’Ateneu Cinema, en un acte que ha comptat amb representants polítics i socials de la ciutat, i també amb els actors i voluntaris que han fet possible el film. El projecte es pot veure al web: www.turismeigualada.cat/abracada.

 

tornar_radioIgualada