icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada va rebre, la setmana passada, a representants institucionals de les ciutats agermanades amb la ciutat aquest cap de setmana

Aquest passat cap de setmana, diversos representants institucionals de les ciutats agermanades amb Igualada van visitar la capital de l’Anoia en una trobada conjunta de coneixement i treball. Els assistents van aprofitat aquesta cita per enfortir lligams entre les ciutats i per conèixer de prop Igualada i la cultura catalana.

La trobada va comptat amb representants de les quatre ciutats agermanades amb Igualada: Lecco (Itàlia), Guimaraes (Portugal), Aksakovo (Bulgària) i Mont-Luçon (França). Dissabte al matí, es va fer un acte de benvinguda a tots els representants de les ciutats a la Sala de Plens de l’Ajuntament Igualadí.

Després de la rebuda institucional les diverses delegacions de les ciutats agermanades van visitat el nou edifici de l’Igualada Fashion Lab. Seguidament es va fer una visita a Monsterrat per descobrir part de la història i tradició de Catalunya. Diumenge els representants de les ciutats agermanades van acompanyar als membres del consistori a la 26a entrega dels Premis Ciutat Igualada que va tenir lloc al Teatre Muncipal de l’Ateneu Igualadí.

tornar_radioIgualada