icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada viurà amb el Volcat Festival un cap de setmana de màxima intensitat

Des d’avui i fins al diumenge 17 d’abril, la ciutat torna a ser l’escenari de la Volcat. Seran quatre jornades de competició, del 14 al 17 d’abril, que reuniran els millors ciclistes de muntanya del món ja que, enguany, la prova puja de categoria en la Unió Ciclista Internacional (UCI) i passa de ser S2 a ser S1.

Coincidint amb aquesta celebració, l’Ajuntament d’Igualada ha volgut remarcar que la Volcat és molt més que una gran prova internacional, ja que inclou un seguit d’activitats obertes a tota la ciutadania dins el Volcat Festival i convida tothom a participar en les activitats paral·leles. La regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha apuntat que “el Volcat Festival permetrà que tota ciutat gaudeixi amb la màxima intensitat aquest gran esdeveniment de BTT i que, més enllà de poder viure les quatre etapes com a espectadors, puguin ser també protagonistes d’aquesta cita”.

El Volcat Festival ofereix dues propostes pel dissabte. Per una banda, a la 1 del migdia, es farà la inauguració del nou circuit permanent de BTT que s’ha creat a tocar del Parc Central, on hi participaran ciclistes de renom. I a les 16h de la tarda, es recupera la Volcat Kids. una cursa no competitiva oberta a nens i nenes. Caldrà portar la bicicleta per a participar-hi, hi haurà berenar per a tothom i tots aquells que hi prenguin part rebran un obsequi.

El diumenge dia 17, a les 12:30h del migdia, serà el torn de l’Eliminator, un espectacle en què els millors del món s’enfrontaran entre si, competint en habilitat, explosivitat i velocitat al circuit tancat al Parc Central. En aquesta prova s’hi podrà assistir com a públic.

tornar_radioIgualada