icon_radio

RÀDIO Estació Central

BLOG

Interessant “Maraca Soul”!

The Gramophone Allstars Big Band estrena nou video, “The Soul Drummers”, versió en directe del clàssic de Ray Barretto, amb realització a càrrec de Jep Jorba / Poca Broma Produccions.

Després de l’aclamat projecte “Jazzmaica”, que els va permetre fer més de 60 concerts arreu del país i fins i tot publicar el disc al Japó, The Gramophone Allstars Big Band publicaran el 29 de setembre el seu nou disc, que portarà per títol ‘Maraca Soul!’.

‘Maraca Soul’ afegeix nous colors com el boogaloo o el calypso a la reconeguda fórmula magistral de The Gramophone Allstars, aquest punt de trobada entre el soul, el jazz i el funk amb els ritmes jamaicans, l’ska i els voluptuosos arranjaments de les big bands. Genís Bou lidera aquest projecte on conflueixen alguns dels músics més rellevants de la nova escena jazz del país.

Després de les primeres preestrenes en directe al Mercat de Música Viva de Vic, Banyoles, i Sallent, la presentació oficial a Barcelona serà el 27 d’octubre a la Sala Apolo. També hi ha actuacions confirmades durant la tardor a Cornellà de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, el Prat, Perpinyà, el Vendrell i al festival Temporada Alta de Girona.

tornar_radioIgualada