icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Intersindical Anoia ja té local a Igualada, “La Trabala”

El carreró de Sant Miquel d’Igualada és el nou espai escollit per ubicar el local de la Intersindical Anoia, el sindicat independentista i republicà. D’aquesta manera va presentar-se en societat el nou espai de ‘La Trabala’ en un acte públic realitzar el passat dissabte a Igualada.

El sindicat va convidar afiliats, simpatitzats i organitzacions destacades de la societat civil comarcal en un breu acte polític que va comptar amb els parlaments de Jordi Pons, coordinador comarcal, Sergi Perelló, secretari general de la Intersindical, i Anna Castro, secretaria d’Igualtat comarcal. Posteriorment, va convidar-se a tothom a un berenar obert mentre el DJ igualadí Salmó Fumat oferia una sessió en directe. Pons va donar el tret de sortida valorant molt positivament la creixent incidència comarcal que està guanyant el sindicat, així com les darreres victòries als centres de treball anoiencs i la importància del nou servei d’atenció que podran oferir presencialment durant tres dies a la setmana.

En el seu torn, Perelló, va fer un discurs polític emfatitzant en la necessitat “d’apostar per sindicats de classe i independentistes que lluiten pels drets laborals de tothom i en contra de les constants reformes”. Finalment, Anna Castro va oferir al públic assistent una explicació sobre el nom del local, anomenat La Trabala, i relatant breument la història de lluita sindical que va protagonitzar Catarina Vicenta Casanova Sanahuja, obrerista de Carme ferida de mort el 1882 en un context de vaga. Tot just al costat del local podrà trobar-se una placa explicativa dels fets.

Des del sindicat valoren molt positivament l’obertura del nou local i consideren que l’espai “consolida el pas endavant” que la Intersindical està duent a terme a tot el territori. A partir d’ara ‘La Trabala’ estarà com a mínim oberta tres dies a la setmana, els dilluns i dimarts de 10h a 14h i els dijous de 16h a 18h, i oferirà atenció, suport i consulta laboral a tot aquell que ho desitgi. L’espai està situat al carreró de Sant Miquel número 7.

tornar_radioIgualada