icon_radio

RÀDIO

BLOG

Isabel-Clara Simó i Pep Puig al ‘Vols llegir?’ de Ràdio Igualada

Una de les veus més importants de la literatura catalana, Isabel-Clara Simó, i un nou valor, l’escriptor Pep Puig guanyador del Premi Sant Jordi, són entrevistats en la nova edició del ‘Vols llegir?’ en la seva versió radiofònica a través de Ràdio Igualada.

VLLG? / COMUNICACIÓ

Aquest divendres dia 11 de març a les 20:10 a Ràdio Igualada (103.2 fm / radioigualada.cat), s’emetrà l’edició 18 de la temporada 11 del programa d’actualitat literària, ‘Vols llegir?’.

Aquesta edició, que anomenem ‘de luxe’, s’entrevista a Isabel-Clara Simó amb motiu de la publicació del seu nou llibre ‘Jonàs’ (Edicions 62, 2016). Amb una escriptura sòbria i continguda, plena de diàlegs i introspeccions, Isabel-Clara Simó ha escrit una novel·la alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

D’altra banda el programa també entrevista a Pep Puig , nou Premi Sant Jordi de Novel.la per aquest any 2016, amb la novel.la titulada ‘La vida sense la Sara Amat’ (Proa, 2016). Un autor que representa la revelació d’un gran talent literari amb una història que va commoure el jurat del premi Sant Jordi.

El ‘Vols llegir?’ és complementa amb diversos tocs d’actualitat, com el repàs dels número 1 del rànquing dels llibres més venuts.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’ a  Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada