icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ja es poden sol•licitar les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas” per a infants i joves d’Igualada

S’inicia el termini per sol·licitar aquests ajuts destinats a la població de 3 a 16 anys empadronada a Igualada, un tràmit que es podrà realitzar fins al 6 de maig.

La regidora d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada, Carme Riera, dona dues bones notícies preveient com serà aquest pròxim estiu: primer, que tornarà a haver-hi estiuet, i amb un model d’activitats com els d’abans de la pandèmia, i, per altra banda, Riera afirma que serà un estiu inclusiu, dient que des del consistori “volem que tots els nens puguin gaudir de l’estiu i de lleure de qualitat”.

En aquest sentit, Riera explica que s’organitzen activitats de lleure des de l’Ajuntament i des d’entitats i que són becades. Tots els infants tenen dret a demanar-ho i la regidora comenta amb rotunditat que “cap nen s’ha de quedar sense activitats becades per motius econòmics”.

Alhora declara que s’ha reforçat l’equip de monitors afegint-hi vetlladors per poder cobrir totes les necessitats especials que poden tenir alguns infants.

Tanmateix, s’ha treballat en xarxa amb diferents agents, com ara les escoles i els serveis socials per l’elaboració i difusió d’aquestes beques.

La sol·licitud dels ajuts es pot fer telemàticament a través de la pàgina web tramits.igualada.cat o bé, de forma presencial, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, de dilluns a dijous en horari de 9 h a 18 h, i divendres i vigílies de festius en horari de 9 h a 14 h. Es pot demanar cita prèvia al 93 803 19 50.

Per agilitzar els tràmits per a les famílies, les que ja són beneficiàries d’alguna beca per part de l’Ajuntament, no caldrà que presentin de nou tota la documentació, només hauran d’emplenar els tràmits d’acceptació de l’ajut i inscriure’s a l’activitat d’estiu becada per sol·licitar una plaça.

Les resolucions se sabran a partir del 13 de maig, quan les famílies rebran un correu electrònic i, alhora, es podran consultar a la pàgina web www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada