icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ja s’han obert les inscripcions per les activitats d’aquest divendres de la Mobile Week #Igualada

La capital de l’Anoia acollirà divendres, una jornada de debat i reflexió en el marc del programa oficial de la Mobile Week 2019. Igualada és una de les cinc ciutats i comarques –juntament amb Girona, Lleida, Reus i la Ribera d’Ebre– que se sumen a Barcelona en la programació de l’esdeveniment, que enguany vol fer arribar la seva influència al conjunt del territori. Les activitats programades a la ciutat, sota el lema “Descobreix com impacta la tecnologia a les nostres vides”, es desenvoluparan al Museu de la Pell i l’Adoberia Bella i tindran l’accés gratuït, però es requereix inscripció prèvia. Es pot consultar tota la informació i formalitzar les inscripcions al web mweek.com.

A les 10h, al Museu de la Pell, tindrà lloc la taula rodona Professions en transformació, com serà el futur, abordant les claus de com la tecnologia està transformant els diferents sectors econòmics i el món laboral, de manera planera i oberta a tothom. A les 11:30h es farà la taula rodona Les TIC en clau de gènere: Despertem les vocacions femenines!, tractant les claus per estimular l’interès professional de les dones per aquest sector. A continuació, a les 13h, en la conferència L’impacte de la indústria 4.0 en el món del treball s’explicarà com les noves tecnologies estan canviant la manera de funcionar de les empreses, com neixen noves tasques i com això afecta de ple als perfils professionals.

Ja a la tarda, es faran tres tallers a l’Adoberia Bella. El primer, a les 16h, serà Perilla la teva feina? Com enfocar el nostre talent per als reptes del futur, per aprendre a adaptar el perfil professional a les noves feines. A les 17h la proposta serà Internet de les coses per a tothom i, per tancar la jornada, a les 18h, es proposa una iniciativa familiar, un Taller de Robòtica LEGO amb jocs per nens i nenes de totes les edats. A més, a la Biblioteca Central es pot visitar una mostra de llibres infantils sobre la tecnologia, entre els dies 18 i 28 de febrer.

tornar_radioIgualada