icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Joan Agramunt (PP Anoia i exregidor a l’Ajuntament d’#Igualada) “veig que l’alcalde, ara, deixa clar que congelar impostos és no apujar ni un cèntim d’euro el que han de pagar els igualadins, independentment de l’IPC”

El president comarcal del PP i exregidor a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt, ha explicat en una entrevista a Ràdio Igualada que durant els anys que va estar a l’Ajuntament es parlava, moltes vegades, de congelació d’impostos, quan en realitat s’augmentava l’IPC interanual. Agramunt considera que l’anunci que va fer l’alcalde d’Igualada de no apujar ni un cèntim les ordenances fiscals si s’ajusta al significat de congelació d’impostos. El que va ser regidor del PP explica que masses vegades s’anunciava la congelació d’impostos, taxes i preus públics, però s’acabava aplicant l’increment de l’IPC corresponent.

Joan Agramunt veu una bona mesura la congelació de les ordenances, però apunta que ell aniria més enllà amb la rebaixa d’alguns impostos.

Pel que fa la possibilitat de tornar a encapçalar la llista del PP de cara les properes eleccions municipals, Agramunt no ho descarta. Tot i així, el popular considera que en política, tres anys, és molt temps i poden passar moltes coses.

tornar_radioIgualada