icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

JoKB guanya el concurs Música Jove de l’Acampada jove de Montblanc

Aquest dissabte, dins dels actes del festival de música Acampada Jove a Montblanc, els igualadins JoKB es van proclamar guanyadors del concurs Música Jove. El premi del concurs fou compartir cartell i escenari amb les bandes més importants de Catalunya a la pròxima edició del Festival, l’any que ve.

La desena edició del concurs de grups novells, Música Jove, va tenir lloc aquest dissabte a la Plaça Major de Montblanc seguint la tradició dels anys anteriors. L’esdeveniment forma part de la programació de l’Acampada Jove, un dels festivals més importants de música dels Països Catalans. Nou grups novells van pujar a l’escenari al llarg de tot el dia per oferir els seus directes al públic. A través de la votació popular dels assistents a les actuacions i d’un jurat professional es va escollir el grup guanyador d’aquesta edició: JoKB. La banda igualadina, formada per set membres d’entre 18 i 20 anys, obrirà els concerts de la nit a la propera edició del Festival. Per aquest concurs han passat grups tan destacats com els Itaca Band o Terratombats.

El grup de música igualadí JoKB format per Sílvia Farrés, Carles Pauné, Joan Vidal, Bernat Canals, Víctor Miguel, Adrià Tort i Raül Pendón va engegar temporada aquest abril a la Sala Dresden. Una temporada sota el nom de “Gira Nits Per Recordar”, amb la qual ja porten una vintena de concerts estenent la seva Festa Camaleònica per tot Catalunya. L’objectiu de la gira és donar a conèixer el seu primer àlbum “Camaleònic” que va veure la llum el passat any 2015. En la producció de directe, han comptat amb l’ajuda del productor especialitzat en directes Miguel Zamarripa, productor assistent de Gambeat.

Podeu trobar la música de la banda igualadina a totes les plataformes de distribució digital (Spotify, iTunes, …), també en format físic a través de la botiga virtual, o es pot descarregar gratuïtament al seu web www.jokb.cat. Per consultar les dates dels concerts i seguir les novetats del grup ho podeu fer a través d’Instagram, Twitter, Facebook o a la seva pàgina web.

tornar_radioIgualada